- چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۹
- کد خبر : 27398
- مشاهده : 47 بازدید
- آخرین اخبار سایت

رئیس اداره جهاد کشاورزی داورزن گفت: کشت جالیز به روش مالچ پلاستیکی نایلونی و نوار تیپ در سطحی بالغ بر ۱۵۰۰ هکتار، در این شهرستان انجام شده است. از این میزان، ۸۵۰ هکتار به کشت خربزه، ۵۵۰ هکتار به کشت هندوانه، ۶۰ هکتار به کشت طالبی و نیز ۳ هکتار به کشت کدو اختصاص دارد. به […]
رئیس اداره جهاد کشاورزی داورزن گفت: کشت جالیز به روش مالچ پلاستیکی نایلونی و نوار تیپ در سطحی بالغ بر ۱۵۰۰ هکتار، در این شهرستان انجام شده است. از این میزان، ۸۵۰ هکتار به کشت خربزه، ۵۵۰ هکتار به کشت هندوانه، ۶۰ هکتار به کشت طالبی و نیز ۳ هکتار به کشت کدو اختصاص دارد.
به گزارش عصرسبزوار، علیرضا دلبری افزود: از مزایای این روش کشت می توان به پیش رسی محصول، کاهش تعداد دفعات آبیاری، جلوگیری از تبخیر سطحی آب، افزایش بازده مصرف آب، کاهش مصرف آب، جلوگیری از رشد علفهای هرز، جلوگیری از سله بستن، جلوگیری از نوسانات درجه حرارت، جلوگیری از تنش های رطوبتی و تجمع نمک در سطح خاک و نیز جلوگیری از تماس میوه ها با خاک مرطوب، پیشگیری از فرسایش خاک و کاهش آبشویی کودها، اشاره کرد.
وی ادامه داد: استفاده از روش مالچ پلاستیکی نایلونی، راهکارهای مناسبی را برای مبارزه با خشکسالی و کم آبی به کشاورزان ارائه میدهد؛ بطوری که حجم آب مصرفی را، ۵۰ درصد کاهش میدهد و همراهی این روش با مدیریت های دیگر زراعی همچون آبیاری قطره ای و کشت های متوالی، کارایی بهتری خواهد داشت.
نظرات