• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

مروری بر اخبار

عنابستانی: مؤسسهٔ آبادانی، در پیشرفت سبزوار بسیار مؤثر بوده و باید الگو قرار گیرد ممنوعیت عرضه و مصرف تخم مرغ فاقد نشانه‌گذاری در مراکز عرضه پاسپورت ایرانی در میان ۱۰ پاسپورت آخر جهان عنابستانی: هرگز در انتصابات دخالت نکرده‌ام، اما مشورت داده‌ام و می‌دهم معادلۀ انتخابات در سبزوار کندی بهسازی محور سبزوار – بردسکن در حوزه سبزوار مروری بر ارقام فساد چای دبش نصب ۳۷ پنل خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد بردسکن گامی فراتر از انتقاد بردارید! تلاش برای عدم ادغام دانشگاههای پیام نور جوین و جغتای هشدار وزش باد و بارش باران برای ۴ شهرستان غرب خراسان اضافه وزن ۳۱ درصد دانش آموزان غرب خراسان ورود فاضلاب شهرک صنعتی کاشمر به سفره آب زیرزمینی اجرای روزانه حدود ۱۰۰۰ مترمربع آسفالت درسطح شهر سبزوار اجرای سه نمایش آیینی غرب خراسان در همایش ملی سربداران نگاهی به ویژگی های امرای سربداری مخالفت عنابستانی با ایجاد استان جدید در تهران پرمصرف بودن ۷۰ درصد مشترکان آب روستایی سبزوار انتشار کتاب خاطرات اولین امام جمعه سبزوار/ روایت عبدوس از تکوین انقلاب اسلامی در سبزوار نگاهی به برخی شهرهای مدعی استان شدن

صدور مجوز فعالیت مرکز رشد کشاورزی در کاشمر

  • کد خبر : 1460
  • 13 خرداد 1401 - 0:26

🔺صدور مجوز فعالیت مرکز رشد کشاورزی در کاشمر

👤 هادی معماریان، رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر:

🔹مجوز مرکز رشد کشاورزی در این شهرستان غربی خراسان، صادر شد. این مرکز با مدیریت تخصصی، خدمات ویژه جهت ایجاد و توسعه حرفه‌های جدید کارآفرینان و پشتیبانی از آنها، ارائه می کند و این پشتیبانی، به منظور دستیابی به فناوری مبتنی بر اهداف اقتصادی دانش محور، در راستای برنامه راهبردی مرکز آموزش عالی کاشمر است.

🔹هر کدام از شهرستانهای جنوب غرب خراسان، دارای قابلیت‌های ویژه‌ای در بخش کشاورزی هستند؛ به طوری که کوهسرخ دارای بزرگترین بادامستان دیم ایران است و شاهد تولید محصولات زراعی، باغی، کوهی و دارویی خاص در این شهرستان هستیم و بیش از ۳۵ نوع محصول زراعی و ۲۰ نوع محصول باغی  در کوهسرخ تولید می‌شود که همه این توانمندی‌ها، می تواند قطار توسعه کوهسرخ را در مسیر خوبی حرکت دهد.

🔹کاشمر نیز با ۲۰ هزار خانوار بهره بردار بخش کشاورزی، دارای ۱۲ هزار و ۷۰۰ هکتار کشتزار و ۳۲ هزار و ۴۰۰ هکتار باغ است و در این شهرستان کشت گیاهان دارویی نیز صورت می گیرد. خلیل‌ آباد با ۱۸ هزار هکتار اراضی باغی و زراعی حدود ۲۳۸ هزار تن محصولات دامی، زراعی و باغی تولید می‌کند.

🔹انگور، زعفران، انار و پسته از مهمترین محصولات این شهرستان است که جنبه صادراتی دارد و بردسکن با ۱۲ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در سطح ۲۸ هزار و ۸۸۵ هکتاری کشتزارهای این شهرستان فعالیت دارد و انجیر و انار و پسته منطقه جنبه صادراتی دارد و قطب تولید این محصولات در استان، به شمار می رود.

🔹با توجه به پتانسیل‌های موجود منطقه، به منظور دستیابی به اهداف حمایتی، مرکز رشد کشاورزی کاشمر خدمات خود را در قالب استقرار واحدهای فناور، فراهم آوردن حمایت‌های قانونی و حمایت مالی مطابق با ضوابط مندرج در قانون، ارائه مشاوره‌های تخصصی در راستای تبدیل ایده شرکت‌های مستقر در مرکز رشد به محصولات یا خدمات با قابلیت تجاری شدن، نظارت بر روند پیشرفت، رشد، ارزیابی مستمر دستاوردها با هدف افزایش کارایی و در نهایت نظارت بر تحقق ایده محوری، ارائه می کند.

🔹در مرکز رشد کشاورزی، فناوران و صاحبان ایده نظرات خود را بیان کرده و مورد محک قرار می‎دهند تا با استفاده از ایده‌های نو و تلاش برای تحقق آنها، زمینه تجاری سازی شان فراهم شود؛ اکنون دچار بحران کمی و نبود منابع آبی پایدار هستیم. این مرکز رشد تخصصی کشاورزی زمینه استفاده از ایده‌های فناورانه برای افزایش بهره وری خاک و آب را فراهم می کند.

🔹تاکنون جای مرکز رشد تخصصی کشاورزی در منطقه که اقتصاد آن بر پایه کشاورزی است، خالی بوده و اینک با اخذ مجوز مرکز، می توان بستر مناسبی برای ارائه مشاوره‌های علمی و فنی، آزمایشگاه و ایستگاه‌های تحقیقاتی که بخشی از ظرفیت‌های موجود است، فراهم کرد.

🔹این مرکز در زمینه های مهندسی آب و آبخیزداری، گیاهان دارویی، عمل آوری و بسته‌ بندی، زراعت، فضای سبز، بیوتکنولوژی، فرآوری گیاهان دارویی، مکانیزاسیون (اتوماسیون‌های گلخانه‌ای)، صنایع غذایی، کشاورزی، منابع طبیعی، خاک و آب، گیاه پزشکی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی فعالیت می کند.

👤 مجید عاقل، مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز:

🔹از اخذ مجوز فعالیت مرکز رشد کشاورزی در کاشمر خرسندیم. بخش کشاورزی به عنوان موتور محرک توسعه اقتصادی در ساختار شهری و روستایی همواره مورد بحث و اظهارنظر کارشناسان بوده است.

🔹با توجه به اینکه اقتصاد منطقه جنوب غرب خراسان شامل شهرستانهای کاشمر، خلیل آباد، بردسکن و کوهسرخ مبتنی بر کشاورزی است. ضرورت توجه به بخش کشاورزی در روند رشد و توسعه اقتصادی منطقه، موثر است.

🔹خوشبختانه با پیگیری های انجام شده پس از فعالیت پرثمر مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز و استقرار ۱۲ هسته نوآور و جذب ۷۰۰ میلیون تومان، تسهیلات برای این تیم های نوآور و قرار گرفتن حداقل ۵ هسته فناور در مسیر دانش بنیان شدن، موفق به اخذ مجوز مرکز رشد کشاورزی شدیم.

🔹گسترش زیرساختهای توسعه فناوری و حمایت از فعالیتهای دانش ‌بنیان در بخش کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین ایجاد بستری مناسب جهت توسعه کسب و کارهای فناورانه در بخش‌های مختلف کشاورزی، با توجه به پتانسیل‌های منطقه از مهم ترین اهداف در پیگیری امور جهت اخذ این مجوز بوده است.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰بزرگترین مجموعه خبری غرب خراسان

@asrsabzevar
🔹ارتباط با ما:
@asrsabzevar_admin
🔹آدرس ما در اینستاگرام:
https://instagram.com/_u/asr.sabzevar1

لینک کوتاه : https://asrsabzevar.ir/?p=1460

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.