👤 سید مجید غضنفری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:
🔹از ابتدای مهرماه ۱۴۰۱ تاکنون، حدود ۱ هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی از سطح مراکز آموزشی در شهرستانهای زیر پوشش این دانشگاه در غرب خراسان، توسط بازرسین بهداشتی دانشگاه صورت گرفته و میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراکز علمی آموزشی این منطقه، از جمله مدارس، دانشگاه ها و مهد کودک ها، ۵۲ درصد می باشد.
🔹طی بازدید از ۱ هزار و ۴ مرکز علمی و آموزشی، به ۱۰۲ مدرسه ابتدایی و متوسطه اول، ۱۷ مهد کودک و ۸ دانشگاه به دلیل عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی، اخطار داده شد و با تشکیل پرونده، به مراجع قضایی معرفی شده اند.
🔹۲ مهد کودک با وجود اخطارهای مکرر، نسبت به رفع نواقص بهداشتی بی توجهی کردند که با حکم قضایی، پلمب شدند. در بازدید های صورت گرفته از مراکز علمی و آموزشی غرب خراسان، میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مهد کودک ها ۴۶ درصد، مدارس ۵۴/۴ درصد و دانشگاه ها ۵۷ درصد، گزارش شده است.
🔹همچنین در بازدید از ۸۳۲ مدرسه ابتدایی و متوسطه اول در شهرستانهای سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد، میزان استفاده از ماسک ۱۴ درصد، رعایت فاصله گذاری اجتماعی ۱۶ درصد و رعایت تهویه استاندارد در کلاس ها ۶۵ درصد، گزارش شده است.
🔹همچنین در این بازه زمانی، از ۱۵ دانشگاه غرب خراسان بازدید بشد که در نهایت میزان استفاده از ماسک ۷/۴ درصد، رعایت فاصله گذاری ۵/۴ درصد و رعایت تهویه ۶۷ درصد، گزارش شده که به ۸ مرکز اخطار داده ایم و با تشکیل پرونده، به مراجع قضایی معرفی شده اند.
🔹همچنین در بازرسی از ۱۵۷ مهد کودک در ۶ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، میزان استفاده از ماسک ۸ درصد، رعایت فاصله گذاری ۱۱/۶ درصد و رعایت تهویه ۶۰ درصد، اعلام شده است. مراکز علمی و آموزشی غرب خراسان، در چندین مرحله متفاوت مورد بازرسی بازرسان بهداشتی قرار گرفته و می گیرند.
🔹در صورتی که در یک بازه زمانی مشخص نسبت به رعایت شیوه نام های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری و…، بی توجهی کنند و نسبت به رفع نواقص بهداشتی بی تفاوت باشند، قطعاً با این مراکز، با حکم قضایی برخورد صورت خواهد گرفت.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان
@asrsabzevar
🔹ارتباط با ما:
@asrsabzevar_admin
🔹آدرس ما در اینستاگرام:
https://instagram.com/_u/asr.sabzevar1