👤 محمدعلی اسلامی، مسئول واحد شیلات مدیریت جهاد کشاورزی سبزوار:
🔹گوشت ماهیان خاویار، ارزش غذایی بالایی دارد اما شهرت اصلی آن، در تخم یا همان مروارید سیاه است. خواص درمانی و کاربرد در صنایع مختلف، از مزایای تولید این ماهی است.
🔹گوشت ماهی خاویاری، ارزش غذایی بالا و خاصیت درمان و پیشگیری از بیماریهای گوناگون دارد. امروزه از پوست ماهی خاویار، لباس شنا ساخته میشود و غضروف آن در مواد اولیه ساخت چسب صحافی و داروهای پزشکی، بکار می رود.
🔹ماهیان خاویاری، افزون بر ایفای نقش در تولید خاویار و تامین گوشت، در صنعت چرم نیز کاربرد پیدا کردهاند که این چرم از گوناگونی رنگ، طرح و دوام برخوردار بوده و در نوع خود، بینظیر است.
🔹تخم خاویار، در شمار اشرافیترین صبحانههای جهان است که بسیاری آن را به شکل خام و یا همراه با تخممرغ و آغشته به زرده آن و برخی آن را همراه با سبزیجات، نان و کره میخورند.
🔹خاویار بسیار پرکالری و انرژیزا است و انواع گوناگون خاویار طلایی، سرخ و سیاه دارد که البته در این میان، خاویار سیاه از ارزشی قابل توجهی برخوردار است./ ایرنا
🔺ادامه دارد
🆔 @Asrsabzevar