• امروز : پنج شنبه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 30 March - 2023

مروری بر اخبار

میل خسروگرد سبزوار، نشانه ای از زندگی در دل کویر وعده ساخت آرامگاه حمید سبزواری و یادمان ابوالفضل بیهقی در سبزوار نگاهی به «مسجد تاریخی خسروشیر» جغتای استقرار گشت‌های پلیس در محورهای سبزوار پایان سال؛ ۴ پرونده باز سبزوار ۴ ماجرای خبرساز از «نمایندگان غرب خراسان» در سال ۱۴۰۱ برابری قیمت زمین در بسیاری از شهرهای استان با مرکز استان کوهسرخ، دارای بیشترین جاذبه طبیعی در استان نتایج سحر کاهش ساختمان‌سازی در سبزوار؛ چرا و چگونه؟ ضرورت رفع مشکلات اراضی سجادشهر و منطقه ویژه اقتصادی سبزوار برگزاری دوازدهمین جشنواره بازیهای بومی محلی در ششتمد موافقت با پیوستن ۱۱۰ هکتار زمین به محدوده شهر سبزوار/ توافق با وزارت دفاع برای تامین زمین نهضت ملی مسکن در سبزوار   آبیاری فضای سبز شهر کندر خلیل آباد با آب‌ شرب دشت کاشمر، از بحرانی‌ترین دشت‌های ایران انتقاد شدید عنابستانی از عملکرد استاندار: هر روز ماندن استاندار آفت است! تشکیل پرونده قضایی برای مدیران کم کار در کاشمر کشف ۴ محموله قاچاق گیاه دارویی کما در سبزوار آمادگی ۱۲ ایستگاه خدمت‌ به مسافران نوروزی در ششتمد رویشی دیگر در کویر روداب

استحصال خاویار در سبزوار با استفاده از شیوه جدید و بدون کشتن ماهی

  • کد خبر : 2949
  • 13 بهمن 1401 - 23:49

🔹با حضور معاون فرماندار سبزوار و برای اولین بار استحصال خاویار از چهار قطعه مولد ماهی خاویاری بدون حذف ماهی از چرخه حیات و تولیدصورت گرفت.

🔹علی اصغر امانیان معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار با اعلام این خبر افزود: استحصال خاویار از گونه سیبری در سن شش یا هفت سالگی امکان پذیر شده و امروز در یکی از مراکز پرورش، با استفاده از روش سزارین و ایجاد یک برش کوچک در محوطه شکمی ماهی مولد، استحصال خاویار بدون مرگ ماهی انجام گرفت که در نتیجه ضمن جلوگیری از حذف مولدین از مراکز تولید که مستلزم صرف هزینه های زیادی می باشد، در آینده نیز با همه گیر شدن این روش از خطر انقراض این ماهیان با ارزش در طبیعت جلوگیری خواهد شد.

🔹وی همچنین با اشاره به میزان تولیدات آبزیان در سبزوار افزود ایجاد مراکز تکثیر، فرآوری و تکمیل زنجیره تامین در دستور کار قرار گرفته و روند اجرای آن به زودی آغاز خواهد شد.

🔹دکتر حیاتی کارشناس ماهیان خاویاری نیز گفت استفاده از این روش در کشور به تازگی انجام گرفته و امید می رود با موفقیت آمیز بودن نتایج حاصله و  تشکیل مجدد خاویار در مولدین سزارین شده طی مدت ۱۵ ماه آینده، ضمن کاهش هزینه های تولید، با جلوگیری از حذف ماهیان با ارزش از مزارع خاویاری به افزایش صادرات مروارید سیاه نیز کمک شود. .

🔹شایان ذکر است شهرستان سبزوار دارای ۴ مرکز فعال پرورش ماهیان خاویاری است و از ابتدای سال جاری میزان ۳۲ تن گوشت و ۳۲ کیلو خاویار تولید گردیده و انتظار می رود از سال آینده و با آغاز به کار مجتمع خاویاری کال شور میزان تولیدات سبزوار به سه برابر افزایش یابد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان

@asrsabzevar

لینک کوتاه : https://asrsabzevar.ir/?p=2949

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.