• امروز : جمعه - ۱۱ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Friday - 31 March - 2023

مروری بر اخبار

میل خسروگرد سبزوار، نشانه ای از زندگی در دل کویر وعده ساخت آرامگاه حمید سبزواری و یادمان ابوالفضل بیهقی در سبزوار نگاهی به «مسجد تاریخی خسروشیر» جغتای استقرار گشت‌های پلیس در محورهای سبزوار پایان سال؛ ۴ پرونده باز سبزوار ۴ ماجرای خبرساز از «نمایندگان غرب خراسان» در سال ۱۴۰۱ برابری قیمت زمین در بسیاری از شهرهای استان با مرکز استان کوهسرخ، دارای بیشترین جاذبه طبیعی در استان نتایج سحر کاهش ساختمان‌سازی در سبزوار؛ چرا و چگونه؟ ضرورت رفع مشکلات اراضی سجادشهر و منطقه ویژه اقتصادی سبزوار برگزاری دوازدهمین جشنواره بازیهای بومی محلی در ششتمد موافقت با پیوستن ۱۱۰ هکتار زمین به محدوده شهر سبزوار/ توافق با وزارت دفاع برای تامین زمین نهضت ملی مسکن در سبزوار   آبیاری فضای سبز شهر کندر خلیل آباد با آب‌ شرب دشت کاشمر، از بحرانی‌ترین دشت‌های ایران انتقاد شدید عنابستانی از عملکرد استاندار: هر روز ماندن استاندار آفت است! تشکیل پرونده قضایی برای مدیران کم کار در کاشمر کشف ۴ محموله قاچاق گیاه دارویی کما در سبزوار آمادگی ۱۲ ایستگاه خدمت‌ به مسافران نوروزی در ششتمد رویشی دیگر در کویر روداب

جز حیرتم نیفزود آنچه نماینده غرب خراسان گفت

  • کد خبر : 2972
  • 14 بهمن 1401 - 0:04

۱⃣ ۱) جز حیرتم نیفزود
🔹در جامعۀ اسلامی، رسانه باید که اذان‌گوی بی‌موقع شود. درد دردمندان را برملا کند و خدمت خدمت‌گزاران را فارغ از تعلقات باز گوید. البته در دیار سربداران هر چه رسانه گویاتر باشد نه چون اذان‌گوی بی‌موقع استحقاق تکریم دارد بلکه چون مرغ نیم‌بسمل مستحقق سربریدن است. گویا دیار سربداران، دیواری کوتاه‌تر از رسانه سراغ ندارد. تنها حوزه‌ای که می‌توان بر آن تاخت و بی‌هیچ استثنایی –همگی را- از اهالی تهمت زنندگان و دروغ‌گویان خواند و اهل فریب‌کاری و شستشو دهندگان مغز جوانان قلمداد کرد رسانه است.

۲⃣ ۲) جز وحشتم نیفزود
🔹تمام این سخنان که رسانه‌های دیار سربداران « اهانت‌کننده، تهمت‌زننده، دورغ‌گو، فریب‌کار، شستشو دهندۀ مغز نوجوانان و جوانان» هستند در ویدیوی منتشره از نماینده مردم فهیم سبزوار دکتر محبی فرهنگی با سابقه، در کانال ایشان نشر داده شده است. باور نکردم بهتر است به گویم وحشت کردم. چگونه می‌توان معلم بود و چنین بی‌محابا سخن راند؟! چگونه می‌توان از فرهنگ سخن گفت و بیداد سخن سر داد؟!

🔹اهالی رسانه نالان برخی مسئولین بودند که چرا ظرفیت پذیرش نقد را ندارند چرا تا می‌گویند نان از گندم است به پر قبایشان بر می‌خورد تهدیدها و تهدیدها شروع می‌شود و تا به مجیزشان برنیایی دم فرو نمی‌گیرند؛ حال این درد را به کجا باید برد که معلم ما که همچون دکتر شریعتی الفبای انقلاب باید می‌آموخت و حتی اگر محق هم می‌بود بخاطر این‌که شان رسانه و خبرنگاری نمی‌شکست چنین نمی‌کرد و چنان نمی‌گفت.

۳⃣ ۳) بی مزد بود و مِنَّت هر خدمتی که کردم
🔹رسانه در دیار سربداران مانند هر جای دیگر محصون از اشتباه و خطا نیست و حتی خالی از حب و بغض؛ چرا این‌گونه باید فکر کرد که رسانه بایستی معصوم باشد و فقط آن گونه که اهالی ثروت، قدرت، دولت و مجلس می‌پسندند خبر بگوید و بساط مجیزگویی گشاید.

🔹رسانه حق دارد خبر بگوید و آنچنان‌که به چشم مخاطب آید بیاراید البته که سعی کند از مسیر انصاف خارج نشود. رسانه حق دارد خبر را نقد کند بر آن تحلیل نویسد و بر تفسیرش تاویل بیاورد هر چند که دیگران را خوش یا ناخوش آید. نماینده عزیز، مسئولین محترم، اعاظم بزرگوار و اجلۀ روزگار باید پذیرفت رسانه روابط عمومی نیست که به خوش خوشان شمایان عندلیب‌وار بنگارد.

🔹آیا تا حال شنیده‌اید از رسانه و عرصه خبرنگاری آن‌هم در دیار مظلوم سربداران حتی فقط یک نفر به خلوت اصحاب ثروت رسیده باشد و از جلوت اصحاب قدرت به کسوتی قابل اعتنا دست یابد. آری عرصه خبرنگاری و رسانه مصداق سخن حافظ است:
🔺 بی مزد بود و مِنَّت هر خدمتی که کردم
🔻 یا رب مباد کس را مخدومِ بی عنایت

۴⃣ ۴) این شکواییه نزد خدا برم
🔹جناب آقای دکتر محبی نماینده محترم دیار سربداران، سخنان شما حتما از سرِ درد و ناراحتی بود حتما برخی موضوعات مطروحه از رسانه‌ها توسط اطرافیانتان، ناصواب جلوه داده شده یا این‌که بر فرض محال چنین بوده است اما شما به‌عنوان شخصیتی فرهنگی که در کسوت معلمی بوده‌اید می‌بایست در پذیرش نقد و نظر -چه خوشایند و چه نباشد- پیش‌گام می‌بودید و در پاسخ‌گویی آنچه‌که به نظرتان ناصواب می‌آمد از حد انصاف و مروت خارج نمی‌شدید و کاش الگوی خوبی برای مسئولین می‌شدید هر چند که هنوز دیر نشده به جاده عدل و انصاف برگردید و معلمی را پیشه کنید و عذرتقصیر به پیش اصحاب رسانه برید که جز خیرخواهی شما و آحاد مردم عزیز هیچ نخواهند که اگر چنین کنید قدر بینید و بر صدر جای گیرید و گرنه غدر روزگاربینید که این جماعت محزونِ محرومِ به فلک بستۀ رسانه، جز خدا جایی ندارند که شکواییه برند.
ولله عاقبه الامور/ سبزوار فوری

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان

@asrsabzevar

لینک کوتاه : https://asrsabzevar.ir/?p=2972
  • نویسنده : سیدنوراله رضوی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.