• امروز : سه شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024

مروری بر اخبار

عنابستانی: مؤسسهٔ آبادانی، در پیشرفت سبزوار بسیار مؤثر بوده و باید الگو قرار گیرد ممنوعیت عرضه و مصرف تخم مرغ فاقد نشانه‌گذاری در مراکز عرضه پاسپورت ایرانی در میان ۱۰ پاسپورت آخر جهان عنابستانی: هرگز در انتصابات دخالت نکرده‌ام، اما مشورت داده‌ام و می‌دهم معادلۀ انتخابات در سبزوار کندی بهسازی محور سبزوار – بردسکن در حوزه سبزوار مروری بر ارقام فساد چای دبش نصب ۳۷ پنل خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد بردسکن گامی فراتر از انتقاد بردارید! تلاش برای عدم ادغام دانشگاههای پیام نور جوین و جغتای هشدار وزش باد و بارش باران برای ۴ شهرستان غرب خراسان اضافه وزن ۳۱ درصد دانش آموزان غرب خراسان ورود فاضلاب شهرک صنعتی کاشمر به سفره آب زیرزمینی اجرای روزانه حدود ۱۰۰۰ مترمربع آسفالت درسطح شهر سبزوار اجرای سه نمایش آیینی غرب خراسان در همایش ملی سربداران نگاهی به ویژگی های امرای سربداری مخالفت عنابستانی با ایجاد استان جدید در تهران پرمصرف بودن ۷۰ درصد مشترکان آب روستایی سبزوار انتشار کتاب خاطرات اولین امام جمعه سبزوار/ روایت عبدوس از تکوین انقلاب اسلامی در سبزوار نگاهی به برخی شهرهای مدعی استان شدن

بمناسبت روز کتابخوانی

  • کد خبر : 2706
  • 25 آبان 1401 - 1:07

🔹سالهاست در کشور عزیزمان ایران بزرگ، با تلاش اصناف و مسئولان در برگزاری نمایشگاه‌ها و مسابقات ادبی، گسترش فروشگاه‌های اینترنتی کتاب و نرم افزارهای کتب الکترونیکی و صوتی در ترویج کتابخوانی گام‌های به‌سزایی برداشته شده‌است که تمام این کارها صرفا جرقه‌هایی است که شعله‌گیری و تبدیل آن به آتشفشانی گداخته، وظیفه‌ی مخاطب و خواننده‌ی پیگیر است.

🔹روز کتابخوانی نیز یکی از همین جرقه‌ها و فرصتی است که با خرید و سر زدن به کتابفروشی‌های محلی و یا خواندن چند صفحه یا حتی چند فصل بیشتر از داستان یا مقاله‌ای یا گپ و گفتی با دوست اهل دلی، عطر روزهای کسالت‌بار را به عطر خلسه‌آور کاغذ و قلم گره زنیم و حال دل را دگرگون کنیم.

🔹روح خسته و همیشه تشنه‌ی آدمی با خواندن کتاب به ساحلی آرام و دست کم دور از هیاهوی روزمره می‌رسد. خلوتی آگاهانه و امن. کاوش در کلمات و تخیلاتی بس نامحدود که تصویرگرش نویسنده و خواننده توامان هستند. آموزشی خصوصی بی‌هزینه‌ی چندان گزاف. گردشی مقدس و رنگارنگ، بدون دردسر ویزا و گذرنامه و معطلی.

🔹ماریو بارگاس یوسا نویسنده شهیر پرویی الاصل و برنده نوبل ادبی در کتاب چرا ادبیات ، با رسایی تمام از ضرورت ادبیات و کتابخوانی در زندگی انسان سخن می‌گوید. وی با شیرینی بیان می کند: «زندگی  ما را وا می‌دارد همیشه همان باشیم که هستیم، حال آنکه ما می‌خواهیم بسیاری آدم های متفاوت باشیم تا بسیاری از تمناهایی را که بر ما چیره‌اند پاسخ بگوییم.

🔹انسان به ادبیات پناه می‌آورد تا ناشادمان و ناکامل نباشد. ناخرسندی‌هایش تسکین یابد و در همین لحظات جادویی یعنی خلوت با کلمات، به فرای مکان خویش رفته و تبدیل به شهروندانی بی‌زمان و نامیرا می‌شویم. این فرآیند بی‌نظیر و قدرت کتاب است که ذهن و روح را غنی، پرمغز، پیچیده‌تر و شادمان و روشن‌تر از زمانی می‌کند که زندگی روزمره دست و پای ما را بسته است.»
بدین سان است که با کتابخوانی هستی آدمی به چالش کشیده می‌شود.

🔹برگ برنده‌ی مسلمانان قرآنی است که می‌توان با خواندنش به تمامی این حالات دست یافت. قرآنی که آیاتش بارها به زیبایی سفارش به خواندن کرده است. دین اسلام عجین با کتب و تحقیق است. روایاتی نورانی که خواندنشان دل را لبریز از امید و ذهن را پویا و مشتاق کرده و شوق دوباره‌ای برای ادامه دادن در رگ‌های سرد و خشک انسان تزریق می‌کند.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰بزرگترین مجموعه خبری غرب خراسان

@asrsabzevar
🔹ارتباط با ما:
@asrsabzevar_admin

لینک کوتاه : https://asrsabzevar.ir/?p=2706
  • نویسنده : ابوالفضل عصارزاده

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.