• امروز : پنج شنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024

مروری بر اخبار

عنابستانی: مؤسسهٔ آبادانی، در پیشرفت سبزوار بسیار مؤثر بوده و باید الگو قرار گیرد ممنوعیت عرضه و مصرف تخم مرغ فاقد نشانه‌گذاری در مراکز عرضه پاسپورت ایرانی در میان ۱۰ پاسپورت آخر جهان عنابستانی: هرگز در انتصابات دخالت نکرده‌ام، اما مشورت داده‌ام و می‌دهم معادلۀ انتخابات در سبزوار کندی بهسازی محور سبزوار – بردسکن در حوزه سبزوار مروری بر ارقام فساد چای دبش نصب ۳۷ پنل خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد بردسکن گامی فراتر از انتقاد بردارید! تلاش برای عدم ادغام دانشگاههای پیام نور جوین و جغتای هشدار وزش باد و بارش باران برای ۴ شهرستان غرب خراسان اضافه وزن ۳۱ درصد دانش آموزان غرب خراسان ورود فاضلاب شهرک صنعتی کاشمر به سفره آب زیرزمینی اجرای روزانه حدود ۱۰۰۰ مترمربع آسفالت درسطح شهر سبزوار اجرای سه نمایش آیینی غرب خراسان در همایش ملی سربداران نگاهی به ویژگی های امرای سربداری مخالفت عنابستانی با ایجاد استان جدید در تهران پرمصرف بودن ۷۰ درصد مشترکان آب روستایی سبزوار انتشار کتاب خاطرات اولین امام جمعه سبزوار/ روایت عبدوس از تکوین انقلاب اسلامی در سبزوار نگاهی به برخی شهرهای مدعی استان شدن

فناوری نان‌های اروپایی به سبزوار رسید؛ از کاهش مواد مضر آرد تا حذف جوش شیرین

  • کد خبر : 3276
  • 03 تیر 1402 - 16:07

👤 ناصر ضماند، مسئول کارگاه واحد فناور نان‌های اروپایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار:

🔹نان‌های خمیر تُرش که با استارتر خمیر تُرش و به روش سنتی یا کلاسیک تهیه می‌شوند، شامل نان راستیک، نان فوکاچیا، نان چیاباتا و نان خمیر تُرش -که همراه با اینکلوژن‌های متنوع بوده و قابل سفارشی‌سازی هستند- و نان‌های لایه‌ای که به‌نوعی نان شیرینی به حساب می‌آیند و مانند کروسان، گاتا و دنیش، جایگزین مناسبی برای شیرینی‌های رایج محسوب می‌شوند.

🔹کارگاه واحد فناور نان‌های اروپایی  کار خود را از سال ۱۴۰۰ در مجموعه کارگاهی و آزمایشگاهی مجتمع دانشگاهی واحد سبزوار آغاز کرده است و در این کارگاه، انواع نان‌های اروپایی در دسته‌بندی‌های ذکرشده، تولید و در دسترس عموم قرار می‌گیرد. استفاده نکردن از جوش شیرین، یکی از مزایای استفاده از نان‌های اروپایی است.

🔹در روش آماده‌سازی این نان‌ها، به‌جای عمل‌آمدن با روش شیمیایی (تجزیه جوش شیرین در مخلوط) ورآمدن به وسیله مخمر و در فرآیندی بیولوژیکی انجام می‌‌شود. با توجه به مراحل آماده‌سازی و طبخ نان‌های اروپایی که به‌طور معمول دو روز به طول می‌انجامد، مواد مضر آرد گندم کاهش یافته و همزمان مواد مفید آلی تولید می شود.

🔹این موضوع در نهایت موجب هضم و جذب آسان‌تر آن در دستگاه گوارش انسان می‌شود. قیمت تمام‌شده نان‌های اروپایی در مقایسه با نان‌های صنعتی رایج بازار، قدری بیشتر است، ولی اگر جامعه به سلامت خود و سرمایه‌گذاری روی آن اهمیت دهد، مشتاقانه حاضر به هزینه‌کردن برای سلامت خود به‌عنوان مهم‌ترین ابزاری که برای شادابی و زندگی بهتر در دسترس دارد، خواهد شد.

🔹آگاه‌سازی جامعه نسبت به مضرات نان‌های رایج بازار و مزایای نان‌های حجیم اروپایی، از مهم‌ترین دغدغه‌های این حوزه است و در صورت حمایت و سرمایه گذاری مناسب، قابل جایگزینی با نان‌های مضر مصرفی خانواده‌هاست. این واحد دانشگاهی برای انتقال تجربیات، برگزاری ورکشاپ‌های آموزشی، چاپ و توزیع بروشورهای مختلف برای تنویر افکار عمومی و معرفی بهتر محصولات خود، آمادگی دارد.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰به روز ترین مجموعه خبری غرب خراسان

@asrsabzevar

لینک کوتاه : https://asrsabzevar.ir/?p=3276

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها